Contact

WE LOVE TO REACH OUT
  • BINNEN 2 WERKDAGEN EEN REACTIE
  • PERSOONLIJKE BENADERING
  • BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

CONTACT

Heb je vragen over werken bij WE Fashion? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag hier niet vinden? Neem dan contact op via recruitment@wefashion.com of stuur een WhatsApp-bericht naar 0032-488634662. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. Voor vragen over een specifieke vacature kun je het beste contact opnemen met de Recruiter, die je onderaan de vacaturetekst kunt vinden.

BEKIJK ONZE VACATURES

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie in de vacature?

Voor inhoudelijke vragen kun je het beste contact opnemen met de Recruiter die bij de vacature wordt genoemd. Je kunt ook een WhatsApp-bericht sturen naar bovenstaand telefoonnummer. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.

Ik wil solliciteren, maar ik heb een probleem met het uploaden van een bijlage

Als het je niet lukt om bijlages te openen is het advies om dit te proberen via een andere browser. Of veranderen van bestandtype. JPG, PDF, WORD, PNG. Mocht het dan nog niet lukken kun je mailen naar recruitment@wefashion.com.

Ik heb een sollicatie gestuurd, maar geen bevestingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je geen bevestigingsmail hebt gekregen, stuur dan voor de zekerheid nogmaals je sollicitatie via onze website.

Ik wil graag werken bij WE Fashion, maar er zijn momenteel geen (passende) vacatures. Hoe kan ik op de hoogte worden gehouden?

Meld je aan voor onze vacaturemelding en je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures.

Wanneer kan ik een reactie verwachten nadat ik heb gesolliciteerd?

Je ontvangt eerst een bevestigingsmail. Daarna wordt jouw sollicitatie zorgvuldig door een Recruiter of Hiring Manager bekeken. Binnen twee weken ontvang je een inhoudelijke reactie van ons op je sollicitatie. 

Kan ik opleidingen volgen en/of doorgroeien naar andere functies?

Binnen WE helpen we je graag om de beste versie van jezelf te worden. Via onze WE Academy kun je verschillende opleidingen volgen en we kijken dan ook graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Ik ben op zoek naar een bijbaan/ vakantiebaan. Kan ik terecht bij WE Fashion?

We hebben regelmatig vacatures voor bij- en vakantiebanen, deze kun je vinden op onze website. Uiteraard kun je ook even één van onze stores inlopen om na te vragen of ze daar op zoek zijn.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Kun je geen passende vacature vinden in het vacatureoverzicht? Meld je dan aan voor onze vacaturemelding. Zo blijf je als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?