YOU LOVE BUILING BRANDS

YOU LOVE BUILDING BRANDS

WE LOVE MAKING YOU BETTER

  • MEEBOUWEN AAN ONS MERK
  • INTERNATIONALE SCOPE
  • INHOUSE CONCEPT EN CREATIE
  • WE ACADEMY
BEKIJK ONZE VACATURES

MARKETING & E-COMMERCE

Opvallende outdoorcampagnes met abri's en stationsspreads, co-creaties met LINDA of Touzani en partnerships met &C en het Leger des Heils. Ons Marketing & E-commerce team haalt elke dag alles uit de (kleding)kast.
Met een hecht team bouwen we aan een nog sterkere merkidentiteit. Van instore communicatie tot online marketing en van inspirerende magazines tot nieuwsbrieven en social posts; wij doen alles voor de ultieme 360 customer journey van onze klanten. Het liefst doen we dit samen: niet voor niets is ons motto ‘Life is Better Together'.
Wat ons anders maakt dan veel andere marketingafdelingen? We hebben een intern reclamebureau waarmee we vrijwel alles zelf creëren. Een ideale omgeving voor creativiteit én persoonlijke ontwikkeling, waardoor je bij WE elke dag een beetje beter wordt.

WAT ONZE COLLEGA'S ZEGGEN:

De content in onze webshop laten we aansluiten op de wensen van de bezoeker. Dat we zo ver vooruitlopen in E-commerce maakt me enorm trots.

Dewi, Content & Design Manager E-commerce

De dagen waarop we de uitgewerkte campagnes presenteren in onze eigen teststore zijn het mooist. Dan valt alles waar ons team weken aan gewerkt heeft op z'n plaats en komt een concept echt to leven.

Erik, Head of Creative Marketing

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?