WE Make You Grow

WE MAKE YOU GROW
Bij WE doen we er alles aan om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Geïnteresseerd?
BEKIJK ONZE VACATURES

ONZE WE ACADEMY

Onze WE Academy is een internationaal learningplatform, waarmee je je zelf vakinhoudelijk en persoonlijk kunt ontwikkelen. Naast e-learning bieden we ook trainingen en cursussen aan.

THIS IS HOW FAR WE CAN BRING YOU

CREW TRAININGS

Elke maand wordt een nieuwe training over de laatste collecties, materialen en nieuwste trends gegeven op de shopfloor. Met deze creatieve en interactieve trainingen ben jij altijd up-to-date over de laatste fashion trends.

STORE STARS PROGRAMMA

Met dit programma leer je hoe je als store medewerker een optimale servicebeleving in de winkel kunt creëren. Daarnaast kun je zowel je persoonlijke als vakinhoudelijke skills verder ontwikkelen. De Store Stars-formule is een geweldige basis waarmee je bij elke klantgerichte organisatie een streepje voor hebt op je cv.

COACHING ON THE JOB

Naast uitgebreide opleidingen en trainingen ervaar je elke dag op de werkvloer hoe je door de passie en begeleiding van je ervaren collega's je ontwikkelt tot de beste versie van jezelf.

'Zo'n 16 jaar geleden begon ik als Verkoopmedewerker in de WE store in Eindhoven. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor bijna 200 stores in 6 landen. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik destijds de keuze voor WE heb gemaakt!'

Philip, European Sales Director

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?